Εδώ μπορείτε να βρείτε το εβδομαδιαίο μας menu.

Weekly Menu 03-07.12.2018

Αγαπημένοι μας φίλοι και πελάτες,

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το παντοπωλείο ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με το boutique delivery «Σπιτικό φαγητό από την Ελένη» φέρνοντας καθημερινά στην πόρτα σας υψηλής ποιότητας σπιτικό φαγητό, υγιεινά μαγειρεμένο, με υλικά κυρίως οργανικής προέλευσης, που απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά, τόσο λόγω ποιότητας όσο και γεύσης.

Στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να βρείτε από εδώ και στο εξής το εβδομαδιαίο menu (στην αρχή του κειμένου). Σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο newsletter μας ώστε να λαμβάνετε καθημερινά ενημερωτικά e-mails.

Να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία λειτουργεί με τη μέθοδο της προ-παραγγελίας, οπότε ενημερώνεστε και παραγγέλνετε την προηγούμενη ημέρα για την επόμενη,  ενώ η παράδοση του φαγητού γίνεται καθημερινά μεταξύ 12.30-15.30.

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά  (210 68 33 978) είτε μέσω email  (info@stotsouvali.gr), για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πιάτα ημέρας, ενώ για τη δική σας διευκόλυνση, εκτός της εβδομαδιαίας αποστολής του menu, αποστέλλονται και καθημερινά e-mails με το menu της επόμενης ημέρας σε περίπτωση πιθανής απόκλισης.

Εφόσον ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε κάποιο πιάτο οποιασδήποτε ημέρας,  θυμηθείτε να μας αναφέρετε αν υπάρχουν αλλεργίες, δυσανεξίες ή διατροφικές επιλογές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις.

Back to Top